STAP 1. Maak een account aan

Maak een account aan bij Heidysign door je te registreren. Hiermee kun je gemakkelijk:
- Al je ontwerpen terugvinden.
- Kaarten of producten opnieuw bewerken.
- Verschillende versies van je ontwerp opslaan.
- Je eigen adressenboek aanmaken

Een account is ook handig als je bijvoorbeeld eerst een proefdruk van je kaart wilt laten maken. Of jouw kaarten direct naar familie en vrienden wil laten versturen met de direct verzenden service.

 

STAP 2. Kies je favoriete kaart of product

Blader door de collectie en selecteer je favoriete kaart of product. Je kunt al je favorieten opslaan door op het hartje te klikken, deze komen in je eigen collectie te staan. Super handig, want dan kun je jouw favorieten ontwerpen naast elkaar bekijken in je eigen account.

 

STAP 3. Pas het ontwerp naar wens aan

Heb je een leuke kaart of product gevonden? Klik op de button "Bewerk deze kaart" en je komt in de editor, dit is "de kaartjes-maker". Begin met het personaliseren en pas het ontwerp geheel naar wens aan. Misschien wil je zelfs aan de slag met een blanco kaart en deze helemaal zelf maken.

Tip: Bestel eerst een proefdruk van je ontwerp. Op deze manier kun je eerst je kaart controleren voordat je de bestelling geheel laat drukken. De eerste proefdruk kost slechts € 1,-. Een eerste proefdruk voor een foliekaart of  andere luxe kaart kost € 2,50. Een kaart in een bijzondere vorm met foliedruk kost € 4,-.

 

STAP 4. Bewaar je ontwerp

Bewaar je ontwerp in je account. Hierdoor kun je jouw ontwerp altijd opnieuw weer bekijken en tussentijds aanpassen of bestellen. Zelfs na een bestelling kun je de kaart opnieuw aanpassen! Tevens kun je meerdere versies van je kaart maken door deze heel eenvoudig te kopieëren.

 

STAP 5. Proefdruk bestellen, losse enveloppen, kaarten bestellen

 

Proefdruk bestellen

Nieuwsgierig hoe jouw kaart er in het echt uitziet en wil je deze graag controleren? Ga naar je eigen collectie, klik op de kaart en kies “Verder met bestellen”. Kies “proefdruk bestellen”, het formaat, papiersoort en de envelopkleur. Voeg de kaart toe aan je mandje en bestel je proefdruk.

 

Enveloppen bestellen

Ga je zelf de kaarten versturen? Dan is het mogelijk om de enveloppen vooraf te bestellen. Zo kun je rustig de adressen alvast op de enveloppen schrijven. Bestel altijd een aantel enveloppen extra. De enveloppen zijn in meer dan 25 kleuren verkrijgbaar. Meer weten over enveloppen? Klik hier!

 

Kaarten bestellen

Controleer altijd of bij jouw kaart alle gegevens goed zijn aangepast. Check of de namen ( ook aan de voorkant van de kaart ) goed zijn aangepast. Let op dat bij de geboortekaarten alle geboortegegevens goed zijn ingevuld, zoals de naam, datum, gewicht, tijd en lengte.

- Ga naar je eigen collectie, klik op je kaart en kies “Verder met bestellen”.
- Maak een keuze tussen een thuis “pakket ontvangen” of “rechtstreeks verzenden” naar meerdere adressen.
- Kies het formaat van jouw kaart, papiersoort en envelopkleur.
- Kies vervolgens het aantal kaarten en enveloppen.

Je hebt daarna de keuze om de kaarten thuis te laten bezorgen of direct door onze verzendservice te laten versturen.

TIP: De beste manier om te bepalen hoeveel kaarten je nodig hebt, is om alvast een lijstje te maken met daarop de mensen die je een kaart wilt sturen. Houd er rekening mee dat je altijd meer kaarten nodig hebt dan je denkt! Wij adviseren een marge van 10 extra kaarten per bestelling. Zet de adressen alvast in het adressenboek als je de kaarten rechtstreeks wilt verzenden.

 

STAP 6. Controle en betaling

Controleer op de voorbeeldpagina je kaart nog een keer goed en check de inhoud van je winkelmandje.
Zorg dat je emailadres klopt, zodat we je een bevestiging kunnen sturen van de bestelling.
Kies daarna de gewenste betaalwijze en reken jouw bestelling af.
De kaarten worden nu speciaal voor jou gedrukt en verzonden!

 

STAP 7. Bezorging

Voor alle bestellingen geldt:
Op maandag t/m vrijdag vóór 18.00 uur besteld, wordt dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.
Bestellingen vanaf 20 stuks kaarten of enveloppen worden normaal gesproken op de eerstvolgende werkdag bij jou thuisbezorgd. 
 

Een proefdruk en bestellingen tot 19 stuks worden per reguliere post verzonden via PostNL en doorgaans binnen 1-3 werkdagen bezorgd. Wil je weten wanneer deze bestelling aankomt? Lees hier alles over PostNL brievenbus post verzendtijden.

Woon je in België?
Houd er rekening mee dat de bezorging van jouw bestelling tot 7 dagen kan duren.

Extra: Het is ook mogelijk een deel van jouw kaarten zelf te verzenden en het andere deel via onze direct verzend service. Plaats twee aparte bestellingen: eentje voor thuis “pakket ontvangen” en de andere voor “direct verzenden”.