Mooie extra's

Maak van je kaart een feestje!

Een mooie kaart uit de collectie in een witte envelop is al fantastisch! Maar vind je het leuk om je kaart nog specialer te maken? Dan ben je hier op de juiste plek!

 

 

Al het moois op een rijtje…

 

Mooi verzenden

Bij ons is het mogelijk om te kiezen uit verschillende kleuren en soorten enveloppen. Voor op de envelop hebben wij een ruim assortiment met sluitzegels. Waarmee je kaart er als cadeautje uit zal zien.

Voor de kaarten zijn er meerdere mogelijkheden om deze extra charme te geven. Zo kun je kiezen uit verschillende papiersoorten. Helemaal luxe maak je de kaart door het te laten drukken met goud-, zilver- of koperfolie.

Ook bieden we nog eens de mogelijkheid om een kleine versiering op je kaart te plakken. Je kunt kiezen uit: houten hartjes, houten strikjes, houten sterretjes en uit 6 kleuren satijnen strikjes. Of bevestig een foto aan je kaart met een goudkleurige of een zwarte paperclip.

Ook zijn er diverse voorgedrukte labes te bestellen met keuze uit 3 verschillende soorten touw.

 

LET OP: De producten voor bij de kaarten gaan nog niet samen met de rechtstreekse verzending. Als je 1 of meer producten wilt bestellen, kan dit via de PAKKETPOST. De producten worden dan netjes als een pakketje bij jou thuis bezorgd.