Hippe geboorte aankondigingen

Geboorte aankondigingen

en mooie producten in de stijl van het geboortekaartje

Laat iedereen weten dat jullie kindje is geboren met een geboortebord, tuinbord of raamsticker! Laat jullie geboortekaartje in het groot als poster afdrukken of kies voor een mooi ontwerp uit de collectie en pas deze naar wens aan.

In de spotlights

Nieuw leven, mooie herinneringen

Ontdek de bijzondere producten voor jullie kindje

 

Unieke geboorte aankondigingen

Hier vind je de de leukste geboorte aankondigingen en gave producten in verschillende soorten en maten. Het leukste van alles is, dat jij zelf deze producten naar wens kunt aanpassen en voorzien van de naam van jullie kindje. Zo weet je zeker dat je een uniek ontwerp in huis of tuin hebt.

Hipste geboorte producten

Hoe leuk is dat! Jullie geboortekaartje in het groot afgedrukt als poster of behangcirkel. Of bestel een kraamboek boek in de stijl van jullie geboortekaartje. Je kunt de de ontwerpen geheel naar wens aanpassen.

 

Product in de stijl van het kaartje

Wist je dat je in dezelfde stijl van het geboortekaartje een geboorte aankondiging of geboorte product kunt bestellen?!

Als je het geboortekaartje als eind-druk in jouw winkelmandje plaatst en kiest voor een pakketje, verschijnt er een pagina waarbij je kunt kiezen uit een aantal van onze producten in de stijl van het kaartje. Klik op jouw favoriete product om deze te bekijken en naar wens aan te passen.

Wil je één van onze andere producten of kom je er niet uit? Laat het ons weten!

Wij helpen je graag! →

 

Geboortevlag

Hang de vlag maar uit als jullie kindje is geboren! Met een vlag met de naam van jullie kindje bij de voordeur maak je het exta feestelijk!

Tuinbord

Met een tuinbord in jullie tuin laat je iedereen zien dat jullie kindje is geboren! Het tuinbord is gemaakt van stevig materiaal zodat het lang mee gaat.

 

 

Raamsticker

Een raamsticker is een ideale geboorteaankondiging wanneer je geen of een kleine voortuin hebt. Hoe leuk is dat, het ontwerp van het geboortekaartje als sticker op jullie raam!

Geboortebord

Laat iedereen in jullie straat weten dat jullie kindje is geboren. Dit bord weerbestendige bord is gemaakt stevid, maar flexibel plastic. Het bord dient op een raam of andere gladde ondergrond te worden bevestigd.

 

Jullie geboorte aankondiging

TIP: Plaats geen datum op de aankondiging, zodat je deze ruim voor de uitgerekende datum kunt bestellen.

En zo kun je het ook nog eens bij de verjaardagen van jullie kindje gebruiken!

Meer moois van Heidysign

KIJK OOK EENS BIJ