Kerstkaarten | Nieuwjaarskaarten | Kleurplaten 2022-2023

Kerstkaarten

Bekijk onze unieke collectie kerstkaarten en Nieuwjaarskaarten

Kies jouw categorie en vind de perfecte kaart.

 

Bijzondere kerstkaart versturen

Val op met één van onze specials

Maak een unieke kerstkaart

en verstuur op een bijzondere manier jouw kerstwens

Ontdek onze feestelijke collectie kerstkaarten en nieuwjaarskaarten. Kies uit diverse stijlen, waaronder kaarten met foliebedrukking, houten kerstkaarten, kalkpapieren kaarten en kaarten met unieke vormen zoals kerstballen met ophanggaatjes. Maak je kaarten nog specialer met onze prachtige enveloppen en personaliseerbare sluitzegels.

Bestel een eerste proefdruk al v.a. 1,-

Verzend jouw kerstwens in stijl

Laat jouw kaart als een feestelijk cadeautje in de brievenbus bezorgen.

Kerstkaart maken

Kies jullie favoriete kerstkaart uit de collectie en maak deze persoonlijk met jullie namen en eventueel een foto. Zie je een mooie kerstkaart, maar wil je deze in een ander formaat of als houten kaart? Laat het ons weten, wij helpen je graag!.

Stuur ons een berichtje →

 

Kerstkaart maken

Wist je dat je alle kaarten zelf kunt aanpassen in de handige editor? We hebben een ruime keuze aan lettertypes en afbeeldingen, zo kun je zelf Jouw uitnodiging helemaal naar wens aanpassen.

Glanzende foliebedrukking

Voeg een vleugje elegantie toe met onze kerst- en nieuwjaarskaarten met glanzende foliebedrukking. In de editor kun je zelf jouw uitnodiging voorzien van een foliekleur. Maak indruk en laat je boodschap stralen.

 

Zelf een kerstkaart maken

Wil je zelf een kerstkaart ontwerpen? Ga dan aan de slag met een blanco kaart in onze handige editor. Kies uit de vele lettertypes en afbeeldingen en maak gebruik van de mogelijkheid om zelf afbeeldingen te uploaden.

Kerstkaart van hout

Ontdek onze houten kerstkaarten voor een natuurlijke en warme uitstraling. Voeg een persoonlijk tintje toe aan je kerstgroeten. Wist je dat vele van onze ontwerpen ook als houten kaart kan worden besteld! Wil jij weten of jouw favoriete ontwerp op hout gedrukt kan worden? Neem even contact met ons op.

 

Delicate Kalkpapieren Kaarten

Ervaar de charme van kalkpapieren kerstkaarten, met een subtiele transparantie die je boodschap op een unieke manier overbrengt.

Kerstkaart met een bijzonder vorm

Maak indruk met onze bijzondere kerstkaarten met een bijzondere vorm. Zoals onze kaarten in de vorm van een kerstbal, compleet met ophanggaatje. Een unieke manier om je wensen over te brengen.

 

Proefdruk bestellen

Om ervoor te zorgen dat je kaarten perfect zijn, bieden we de mogelijkheid om een proefdruk te bestellen. Zo kun je zien hoe je ontwerp eruit komt te zien voordat je de definitieve bestelling plaatst.

Kerst kleurplaten en knutseltips

Voor de Kerstperiode heb ik vele D.I.Y.'s, knutselbladen en kleurplaten gemaakt en deze op een speciale kerst-knutsel-pagina geplaatst. Je kunt deze vrolijke kleurplaten gratis downloaden voor eigen gebruik. Meer leuke, gratis te downloaden kerst-kleurplaten en knutselplaten vind je hier. Je kunt deze pagina bezoeken als je een gratis account hebt aangemaakt en bent ingelogd.

Even inloggen en printen maar! Veel knutselplezier!

 

*Het is niet toegestaan om deze te verkopen of te gebruiken voor commerciële doeleinden zonder toestemming.
Uitprinten, uitdelen en mensen er blij mee maken mag natuurlijk wel!

Levertijden rondom de feestdagen

November en december zijn de meest drukke maanden voor de pakketvervoerders. Wij produceren en overhandigen jouw order conform de aangegeven doorlooptijd, maar houd er rekening mee dat de verzending langer kan duren dan dat je van PostNL en/of DHL gewend bent.  Voor een actuele status kan je de track & trace van je order raadplegen (oplage >20 kaarten en/of enveloppen).

LET OP! Lees hier meer over onze bereikbaarheid, productie en levering tijdens de feestdagen.*