Heidysign > Heidysign

Hallo ik zal me even voorstellen

Kleuren en knutselen 

 
Wie ben ik...
Mijn naam is Heidy en ik word blij van dingen maken, zowel 2D als 3D. Al van jongs af aan vind ik het fantastisch te ontwerpen en allerlei creaties te maken. Na de opleiding reclame- en presentatietechnieken bij het Nimeto in Utrecht te hebben gevolgd ben ik in 2003 afgestudeerd tot Visual Marketeer aan het Amsterdam Fashion Institute.
Ik ben blijven ontwerpen en na vele creaties voor kennissen, verenigingen en bedrijven te hebben gemaakt, ben ik begonnen met het maken van een eigen lijn geboortekaartjes.
Dit is uitgegroeid tot een uitgebreide wenskaarten-lijn met vele vrolijke kaarten.
Tevens maak ik DIY knutsel- en kleurplaten die je gratis kunt downloaden van de site Bruuckie.nl/diy

 

Op deze site vind je vele ontwerpen van dieren. Je kunt het waarschijnlijk al raden... ik hou erg veel van dieren. Ik vind ze zo leuk, dat ik geen dieren eet. Naast creatief bezig zijn, ben ik moeder van twee kinderen waar ik graag mijn tijd aan besteed en sport ik het liefst 5 keer in de week. Zelf sta ik liever niet in de schijnwerpers en dus ook niet op de foto. (Ik ben kampioen wegduiken wanneer er foto's worden gemaakt. Misschien zou ik intussen wel keeper kunnen worden)

Ik hoop dat ik jullie blij kan maken met mijn ontwerpen. Want daar gaat het om! Hoe meer blijheid(y) en vrolijkheid(y), hoe leuker het leven is!

 

Feestelijke groetjes,

Heidy

Kleuren en knutselen