Heidysign - Lieve illustraties en tekeningen - Westland | Maasdijk
Heidysign > Heidysign - Lieve illustraties en tekeningen - Westland | Maasdijk

Hallo ik zal me even voorstellen

Wie ben ik...

Mijn naam is Heidy en ik word blij van dingen maken, zowel 2D als 3D. Al van jongs af aan vind ik het fantastisch om te ontwerpen en allerlei creaties te maken. Na de opleiding reclame- en presentatietechnieken bij het Nimeto in Utrecht te hebben gevolgd ben ik in 2003 afgestudeerd tot Visual Marketeer aan het Amsterdam Fashion Institute.

Ik ben blijven ontwerpen en na vele creaties voor kennissen, verenigingen en bedrijven te hebben gemaakt, ben ik begonnen met het maken van een eigen lijn geboortekaartjes. Dit is uitgegroeid tot een uitgebreide wenskaarten-lijn met vele vrolijke kaarten.

Op deze site vind je vele ontwerpen van dieren. Je kunt het waarschijnlijk al raden... ik hou erg veel van dieren. Ik vind ze zo leuk, dat ik geen dieren eet. Naast creatief bezig zijn, ben ik moeder van twee kinderen waar ik graag mijn tijd aan besteed en sport ik het liefst 5 keer in de week. Zelf sta ik liever niet in de schijnwerpers en dus ook niet op de foto. (Ik ben kampioen wegduiken wanneer er foto's worden gemaakt. Misschien zou ik intussen wel keeper kunnen worden)

 

DIY - Kleuren en knutselen

Tevens maak ik DIY knutsel- en kleurplaten die je gratis kunt downloaden. Vind je het leuk om een knutsel-kaart naar iemand te sturen? Bij de wenskaarten en kerstkaarten vind je een aantal vrolijke DIY kaartjes.

Ik hoop dat ik jullie blij kan maken met mijn ontwerpen. Want daar gaat het om! Hoe meer blijheid(y) en vrolijkheid(y), hoe leuker het leven is!

Ben je benieuwd naar de kwaliteit van de kaarten? Bestel gerust een proefdruk van een kaart die jou aanspreekt. We sturen deze naar jou op, samen met een envlop naar keuze en het sample setje met de papiersoorten en stalen van de enveloppen.

 

Feestelijke groetjes,

Heidy

 

 

Wij zijn volop in ontwikkeling en achter de schermen bezig met nieuwe producten voor deze shop. Regelmatig worden er nieuwe kaartontwerpen, kleurplaten en knutselplaten toegevoegd.

Ben jij benieuwd? Houd dan de site in de gaten. Je kunt ons ook volgen via Instagram en/ of Facebook.