Heidysign - Lieve illustraties en tekeningen - Westland | Maasdijk
Heidysign > Heidysign - Lieve illustraties en tekeningen - Westland | Maasdijk

Hoiii welkom!

Mijn naam is Heidy

Mijn naam is Heidy. Ik woon samen met mijn vriend, twee kinderen en 4 katten in een klein dorpje Maasdijk. Ik word blij van dingen maken, zowel 2D als 3D. Al van jongs af aan vind ik het fantastisch om te ontwerpen en allerlei creaties te maken. Na de opleiding reclame- en presentatietechnieken bij het Nimeto in Utrecht te hebben gevolgd ben ik in 2003 afgestudeerd tot Visual Marketeer aan het Amsterdam Fashion Institute.

illustratie Heidysign

Ik ben blijven ontwerpen en na vele creaties voor kennissen, verenigingen en bedrijven te hebben gemaakt, ben ik begonnen met het maken van een eigen lijn geboortekaartjes. Dit is uitgegroeid tot een uitgebreide (wens) kaarten-lijn met vele vrolijke kaarten.

 

Dierenvriend

Op deze site vind je vele ontwerpen van dieren. Je kunt het waarschijnlijk al raden... ik hou erg veel van dieren. Ik vind ze zo leuk, dat ik geen dieren eet. Wij hebben thuis 4 katten en ze horen echt bij het gezin. Ik heb vele vrolijke illustraties gemaakt van allerlei  dieren. Maar ik teken ook graag op een realistische manier een dier na.

Je vindt beide soorten dierentekeningen terug op mijn site.

 

Wie ben ik

Naast creatief bezig zijn, ben ik moeder van twee kinderen waar ik graag mijn tijd aan besteed en sport ik het liefst 5 keer in de week. Mijn favoriete sport is kickboksen en voetbal. Ook al gaat het voetballen bij mij niet zo vaak meer door, ik vind de sport erg leuk om te doen! Niet om te kijken. Ik hou niet zo van het geschreeuw langs de lijn.

Zelf sta ik liever niet in de schijnwerpers en dus ook niet op de foto. (Ik ben kampioen wegduiken wanneer er foto's worden gemaakt. Misschien zou ik intussen wel keeper kunnen worden)

Ooit hoop ik nog eens naar een vrijstaand huisje te kunnen verhuizen, zodat ik wat meer dieren kan hebben. Of dat ik verwaarloosde dieren kan opvangen om ze te verzorgen en liefde te geven.

 

DIY - Kleuren en knutselen

Tevens maak ik DIY knutsel- en kleurplaten. Intussen staan er vele gratis te downloaden kleurplaten en knutselplaten verspreid over mijn site. Voor kinderfeestjes, vaderdag, moederdag, kerst, pasen,...

Ik hoop dat ik jullie blij kan maken met mijn ontwerpen. Want daar gaat het om! Hoe meer blijheid(y) en vrolijkheid(y), hoe leuker het leven is!

Moederdag diy cadeaudoosje

 

Ben je benieuwd naar de kwaliteit van de kaarten? Bestel gerust een proefdruk van een kaart die jou aanspreekt. We sturen deze naar jou op, samen met een envelop naar keuze en het sample setje met de papiersoorten en stalen van de enveloppen.

 

Feestelijke groetjes,

Heidy

 

Volg je mij al?

Wij zijn volop in ontwikkeling en achter de schermen bezig met nieuwe producten voor deze shop. Regelmatig worden er nieuwe kaartontwerpen, kleurplaten en knutselplaten toegevoegd.

Ben jij benieuwd? Houd dan de site in de gaten. Je kunt mij volgen via: