Heidysign - Lieve illustraties en tekeningen - Westland | Maasdijk

Heidysign

Mijn zwangerschap maakte alles anders

En toen was ik zwanger, en toen... kon ik ineens niet zoveel meer. Van een sportief en actief iemand, werd ik ineens een zwangere vrouw die bijna niks meer kon en elke dag pijn had. Bekkeninstabiliteit noemden ze dat. Shit... Ik dacht altijd; als je zwanger bent en krijg je "gewoon" een baby en daar zorg je voor met veel liefde en vele kusjes.

Hier vertel ik je hoe Heidysign is ontstaan...

Heidy tekent een olifant voor een geboortekaartje op de Ipad.

Heidy

Mijn naam is Heidy. Ik woon samen met mijn vriend, twee kinderen en 4 katten in een klein dorpje Maasdijk. Intussen zijn mijn kinderen al in de pubertijd en ik ben super blij met ze! Ik denk eigenlijk elke dag wel een keer, dat ik echt geluk heb met mijn kinderen. Ze zijn gezond en hebben een leuk karakter.

 

Niet opgeven

Na mijn eerste zwangerschap belandde ik in een revalidatiecentrum, ik deed mijn oefeningen netjes, maar toch bleef ik erge pijn houden en kon ik nog steeds niet veel. Verjaardagen bezoeken en dan daar zitten, was voor mij een straf. Fietsen deed pijn, een nacht goed slapen ging ook niet. Later bleek ook dat ik oversoepel was en ik een kleine afwijking heb aan mijn heupkom. Welja, wat nu? Want om mijn hele leven zo te blijven leven was voor mij geen optie. Dus ik ben toch doorgegaan met oefeningen en bewegen. Uiteindelijk kon ik weer wat langer zitten en begon ik met wat ontwerpen te maken.

 

Creatief

Ik werd altijd al blij van dingen maken, zowel 2D als 3D. Al van jongs af aan vind ik het fantastisch om te ontwerpen en allerlei creaties te maken. Na de opleiding reclame- en presentatietechnieken bij het Nimeto in Utrecht te hebben gevolgd ben ik in 2003 afgestudeerd tot Visual Marketeer aan het Amsterdam Fashion Institute. 

 

Eigen bedrijfje

Ik besloot om voor mezelf iets te beginnen, zodat ik thuis kon werken en dan elke keer iets te doen. Ik wilde eigenlijk canvas schilderijen gaan maken, maar het werden wenskaarten. Eerst mocht ik deze verkopen bij een drogisterij in Maasdijk. Na een tijdje mocht ik mijn ontwerpen aanbieden bij Kaartje2go en vervolgens werd ik ook nog eens door Geboortepost benaderd. Wat was ik blij zeg!

 

Sporten

Met mijn lijf ging het na jaren ook steeds iets beter en ik ging uiteindelijk zelfs tennissen en weer iets later kon ik ook weer voetballen. Wel met veel pijn daarna, maar het ging wel! Ik genoot dan extra van het moment sporten, dat ik de pijn daarna er wel voor over had. Weer een tijdje later ben ik erbij gaan kickboksen. Wat ik intussen al jaren 4 a 5 keer in de week doe. 

 

Heidysign

Met een hoofd vol ideeën voor geboortekaarten en uitnodigingen en de wens om ook voor mezelf nog een shop te hebben kwam een paar jaar geleden de stap om mijn eigen shop te starten. Ik had gesprekken met mensen van Sparkles, om met hen samen te kunnen werken.

Mijn shop is aangesloten bij dit mooie bedrijf en via hen heb ik dan ook mijn service-team. Dit is een kundig team en helpt mij met de klantenservice en zetten jouw mooie bestellingen door naar de drukkerij. Om het bestelproces vlot te laten verlopen, wordt deze bestelling vanuit de drukkerij direct naar jou verzonden.

Dit is natuurlijk super handig. Ook al vind ik het wel eens jammer dat ik er geen persoonlijk kaartje aan kan toevoegen om te laten weten dat ik dankbaar ben dat je voor mijn site koos en om je veel plezier te kunnen wensen met je bestelling.

 

Dierenvriend

Op deze site vind je vele ontwerpen van dieren. Je kunt het waarschijnlijk al raden... ik hou erg veel van dieren. Ik vind ze zo leuk, dat ik geen dieren eet. Wij hebben thuis 4 katten en ze horen echt bij het gezin. Ik heb vele vrolijke illustraties gemaakt van allerlei dieren. Maar ik teken ook graag op een realistische manier een dier na.

Je vindt beide soorten dierentekeningen terug op mijn site.

 

Wie ben ik?

Mensen noemen mij vaak creatief, een beetje gek, vaak vrolijk en help graag mensen. Soms heb ik zelf geen idee wie ik ben.

Ik sta liever niet in de schijnwerpers en dus ook niet op de foto. (Ik ben kampioen wegduiken wanneer er foto's worden gemaakt. Misschien zou ik intussen wel keeper kunnen worden)

Ooit hoop ik nog eens naar een vrijstaand huisje te kunnen verhuizen, zodat ik wat meer dieren kan hebben. Of dat ik verwaarloosde dieren kan opvangen om ze te verzorgen en liefde te geven.

 

DIY - Kleuren en knutselen

Tevens maak ik DIY knutsel- en kleurplaten. Intussen staan er vele gratis te downloaden kleurplaten en knutselplaten verspreid over mijn site. Voor kinderfeestjes, vaderdag, moederdag, kerst, pasen,...

Ik hoop dat ik jullie blij kan maken met mijn ontwerpen. Want daar gaat het om! Hoe meer blijheid(y) en vrolijkheid(y), hoe leuker het leven is!

Moederdag diy cadeaudoosje

 

Ben je benieuwd naar de kwaliteit van de kaarten? Bestel gerust een proefdruk van een kaart die jou aanspreekt. We sturen deze naar jou op, samen met een envelop naar keuze en het sample setje met de papiersoorten en stalen van de enveloppen.

 

Feestelijke groetjes,

Heidy

 

Laat je inspireren

Wil jij als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwste ontwerpen en producten van Heidysign?

Laat je inspireren en volg mij op Instagram, Facebook of Pinterest.