Geboortekaarten online maken en bestellen
Heidysign > Geboortekaarten online maken en bestellen

Hippe geboortekaartjes

Wat leuk, er is een kindje op komst! Misschien wel twee of meer. Gefeliciteerd! Speciaal voor dit bijzondere moment heb ik vele geboortekaarten ontworpen in verschillende stijlen. Bekijk hier alle geboortekaartjes of neem eens een kijkje bij de neutrale geboortekaarten.

 

Trends

Wat we tegenwoording veel zien, zijn geboortekaarten met mooie natuurtinten en geboortekaarten waarbij de babynaam de hoofdrol speelt op het geboortekaartje.

Nieuwe geboortekaartjes

NIEUW: Geboortekaartjes in bijzonderevormen. Opzoek naar een origineel geboortekaartje, bekijk dan ook eens deze super originele geboortenkaarten in de vorm van een hartje, vlieger ballon, vlag of een dier... 

De site wordt regelmatig aangevuld met nieuwe ontwerpen, ingespeeld op de huidige trends. Bekijk hier alle nieuwe hippe geboortekaarten van Heidysign.

 

Extra luxe voor het geboortekaartje

Kies jij voor een geboortekaart gedrukt op een papiersoort naar keuze of voor een luxe geboortekaart gedrukt op echt berkenhout? Ook hebben we mooie geboortekaarten bedrukt met folie. Tevens kunnen de enkele kaarten gekozen worden met ronde hoeken.

 

Categorieën geboortekaartjes

Mijn collectie geboortekaartjes bestaat voor een groot gedeelte uit vrolijke illustraties van blije kindjes en vrolijke dieren. Ook heb ik een serie geboortekaarten waarin in ik mijn, handgetekende, dierentekeningen heb verwerkt.

 

Extra bij jouw geboortekaart

Maak van jouw geboortekaartje een klein cadeautje in de brievenbus, met onze luxe extra's.