Geboortekaarten online maken en bestellen
Heidysign > Geboortekaarten online maken en bestellen
Vrolijke en hippe geboortekaartjes voor jongens en meisjes met knijpers aan een lijn.

Hippe geboortekaartjes

Wat leuk, er is een kindje op komst! Misschien wel twee of meer. Gefeliciteerd! Speciaal voor dit bijzondere moment heb ik vele geboortekaarten ontworpen in verschillende stijlen. Ben je opzoek naar een origineel en bijzonder geboortekaartje? Neem dan eens een kijkje op de pagina met geboorte specials.

 

Alle geboortekaarten bekijken ➡︎

 

 

☆ Naar wens aan te passen ☆ Mooie enveloppen en sluitstickers ☆ Proefdruk vanaf €1,- ☆

 

 

Geboortekaarten trends

Geboortekaartjes volgens de nieuwe trends, vind je hier! Helemaal van deze tijd zijn de originele en bijzondere geboortekaartjes van hout, met foliedruk of een geboortekaartje met een bijzondere vorm. Kies jij voor een geboortekaart gedrukt op een papiersoort naar keuze of wil graag iets anders? Bekijk hier alle mogelijkheden. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

 

NIEUW: Vlaggenlijn geboortekaartjes

Super leuk zijn de nieuwe vlaggenlijn geboortekaartjes! Zowel de voor- als achterzijde van de vlaggen worden bedrukt en jij kunt deze zelf naar wens aanpassen! Kies bij jouw vlaggenlijn een mooi touw, veltvet lint of faux suede koord om jouw vlaggenlijn aan elkaar vast te maken. Bekijk de vlaggentlijntjes op mijn pagina met geboortekaarten met bijzondere vorm.

Unieke vlaggenlijn geboortekaart voor een jongen met een eigen foto en een faux suede koord. En een roze vlaggenlijn met een zebra.

 

 

☆ KIES JE FAVORIETE STIJL 

 

 

Categorieën geboortekaartjes

Mijn collectie geboortekaartjes bestaat voor een groot gedeelte uit vrolijke illustraties van blije kindjes en vrolijke dieren. Ook heb ik een serie geboortekaarten waarin ik mijn potloodtekeningen met dieren heb verwerkt. Klik hieronder op jouw favoriete categorie om de collectie te kunnen bekijken.

 

 

☆  PIMP JE GEBOORTEKAARTJE 

 

Pimp je geboortekaartje

Maak het geboortekaartje voor jullie kindje extra bijzonder door er één of meer extra producten aan toe te voegen. Een klein houten figuurtje of satijnen strikje geven een geboortekaart extra sfeer. Of verrijk je geboortekaartje met een labeltje, vastgemaakt met een jutte touwtje of lintje. Met een mooie paperclip bevestig je een foto van jullie kindje aan jullie geboortekaart en laat je gelijk jullie kindje zien.

Bekijk mijn speciale pagina voor inspiratie en ideeën voor het pimpen van jullie geboortekaartje! Het leuke is dat je deze hippe producten ook via Heidysign kunt bestellen.

 

Extra bij jouw geboortekaart

Maak van jouw geboortekaartje een klein cadeautje in de brievenbus, met onze luxe extra's.