Uitnodigingen voor speciale momenten
Heidysign > Uitnodigingen voor speciale momenten
Hippe en originele uitnodigingen voor een feestje. Uitnodigingen van hout en originele vormen

Uitnodiging maken

Feestje!? Stuur familie en vrienden een unieke uitnodiging en laat het feest beginnen! Kies jouw favoriete ontwerp uit de collectie en pas deze naar wens aan. Bestel eerst een proefdruk om jouw kaart in het echt te bekijken. 

☆ Naar wens aan te passen ☆ Mooie enveloppen en sluitstickers ☆ Proefdruk vanaf €1,- ☆

 

Uitnodiging voor jouw feestje

 

 

Feestelijke uitnodigingen

Ga je voor een lief, eenvoudig of juist een stoere uitnodiging? Wil je een uitnodiging met of zonder een foto? Er is veel mogelijk en je kunt kiezen uit vele ontwerpen. Zie je een mooie uitnodiging in onze collectie, maar wil je deze liever in een ander formaat, neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag verder. Maak een gratis account aan, zodat je heel eenvoudig jouw favoriete ontwerpen kunt opslaan om deze later naast elkaar te kunnen vergelijken en eventueel bewerken.

 

Uitnodiging maken

Wist je dat je alle uitnodigingen zelf kunt aanpassen in de handige editor?  We hebben een ruime keuze aan lettertypes en afbeeldingen, zo kun je zelf Jouw uitnodiging helemaal naar wens aanpassen. En je kunt dus ook een uitnodiging uit een andere categorie gebruiken en aanpassen.

 

Uitnodiging van hout

Heb je een leuk ontwerp op onze site gezien en wil je van dit ontwerp graag een echt houten uitnodiging bestellen? Laat het ons weten, dan zetten wij deze voor jou om en zetten het klaar in jouw account. Zo kun jij zelf aan de slag met het aanpassen van jouw houten uitnodiging. Houd er rekening mee, dat op een houten uitnodiging, geen wit gedrukt kan worden en dat de lichte kleuren minder goed zichtbaar zijn. Dat wat als wit wordt aangegeven, zal het hout zichtbaar zijn. Vraag altijd eerst een proefdruk aan, voor je een definitieve grote bestelling doet. 

Je kunt ook zelf een houten uitnodiging ontwerpen>>

 

Jouw uitnodiging met folie

We hebben een aantal ontwerpen in onze collectie met foliedruk. Maar je kunt ook bij de niet folie-kaarten teksten zelf omzetten in een folie kleur. In de editor kies je bij de kleuren uit 1 van onze foliekleuren: Goud, rosegoud, koper, zwart of zilver. Een foliebedrukking geeft jullie kaart een luxe uitstraling door het mooie glanzende laagje op het kaartje. Je kunt de folie kaarten eenvoudig naar wens aanpassen. Ben je tevreden over jouw ontwerp, vraag dan een proefdruk aan om de foliebedrukking goed te kunnen beoordelen.

 

 

Proefdruk van jouw uitnodiging

Bestel eerst een proefdruk om te kijken of de kaart helemaal naar wens is. Je eerste proefdruk kost maar € 1,- euro. Voor een foliekaart of een kaart van hout is dit € 2,50. Voor een eerste proefdruk betaal je geen verzendkosten

Je kunt jouw kaart laten afdrukken op een papiersoort naar keuze. Bij een proefdrukbestelling krijg je: Jouw kaart afgedrukt op het door jou gekozen papier, de door jou gekozen envelop, een set voorbeelden met de papiersoorten en een set voorbeelden met de envelop kleuren.

Meer lezen over een proefdruk.>>

 

Enveloppen

Wij hebben vele kleuren en soorten enveloppen, zo hebben jullie altijd een mooie envelop bij jullie uitnodiging. Je kunt hier alvast een kijkje nemen bij de enveloppen. Bij een proefdruk van een uitnodiging, ontvang je een o.a. een stalensetje met onze envelopkleuren. Deze kun je bij jouw proefdruk houden, zodat je makkelijker een keuze voor de perfecte envelop kunt maken.

Luxe enveloppen voor een uitnodiging met goudkleurige sluitzegels

 

Feestelijke sluitzegels

Plak de envelop dicht met een mooie, en passende sluitzegel. Er is een ruime keuze aan sluitzegels! Zo kun je voor iedere feestje wel een sluitzegel vinden in de super leuke collectie sluitzegels. Bij het bestellen van jouw uitnodiging heb je de mogelijkheid om nog een sluitzegel aan jouw winkelmandje toetevoegen.

luxe sluitstickers voor bij een feestelijke uitnodiging

 

Uitnodigingen van Heidysign

Alle uitnodigingen op deze site zijn ontworpen door mij, Heidy. Achter de schermen staat een heel team voor jullie klaar om ervoor te zorgen dat jouw uitnodiging goed gedrukt en verzonden wordt. 

Hulp nodig? Neem contact met ons op, dan helpen wij je graag!