Geboortekaartje pimpen - Geboortekaarten tips

PIMP JE GEBOORTEKAARTJE

Maak het geboortekaartje voor jullie kindje extra bijzonder door er één of meer extra producten aan toe te voegen. In deze blog geef ik een aantal tips en voorbeelden voor het pimpen van jullie geboortekaartje! Het leuke is dat deze leuke producten ook via Heidysign kunt bestellen.

 

Houten figuurtjes en satijnen strikjes

Wil je net iets extra's voor jullie geboortekaartje? Dan is een houten figuurtje of satijnen strikje een goede mogelijkheid om jullie kaartje net wat extra's te geven! Deze leuke elementen uit mijn shop zijn voorzien van een plakstripje aan de achterkant zodat je deze zelf heel gemakkelijk aan jullie kaartje kunt bevestigen. Kijk eens voor inspiratie op mijn pagina geboortekaarten met deze mooie extra's. Uiteraard kun je ook op een ander geboortekaartje één van deze leuke elementen plakken!

 

Babyfoto aan het geboortekaartje

Lijkt het je leuk om een foto van jullie kindje bij het geboortekaartje te versturen, maar wil je deze niet op (de voorkant van) het kaartje laten drukken? Dan is het toevoegen van een losse foto van jullie kindje een leuk alternatief! Met een paperclip, touwtje of mooi lintje kun je een kleine losse foto van jullie kindje op een mooie manier aan het geboortekaartje bevestigen. Je kunt op deze manier bij alle soorten geboortekaartjes een foto toevoegen. Voor inspiratie kun je de collectie foto-geboortekaartjes bekijken met een losse foto.

Via Heidysign is het mogelijk om, via een foto-sjaboonkaart foto's te laten drukken. Mijn advies is, om voor de foto een ander soort papier te kiezen dan dat je voor het geboortekaartje kiest. 

Je kunt ook besluiten een foto aan de binnenkant van een geboortkaartje te plaatsen.  

 

Labeltje aan het geboortekaartje

Met een touwtje of lintje kun je op een leuke manier een labeltje aan een geboortekaartje vastmaken. Wij hebben een kleine collectie met labeltjes waar je uit kunt kiezen. Maar je kunt natuurlijk ook zelf een labeltje maken. Via de DIY-labels van Heidysign kun je zelf labels ontwerpen en bestellen. Maar je kunt de labels natuurlijk ook zelf maken en printen. Gebruik hiervoor een steviger soort papier. Tip: print jouw labeltjes op een gekleurd vel papier, of wat dacht je van kraft-papier? 

Ga je zelf aan de slag? Zorg ervoor dat je jouw labels een aantal weken voor de uitgerekende datum hebt klaarliggen. Je kunt eventueel de touwtjes of lintjes al op maat knippen. Bestel alvast een proefdruk van het geboortkaartje, zodat je hiermee kunt kijken hoe je uiteindelijk het labeltje aan het geboortekaartje wilt bevestigen.   

 

Bijzondere geboortekaartjes

Wil je een extra bijzonder geboortekaartje en deze helemaal naar wens combineren met touwtjes, lintjes, labeltjes of touwtjes, neem dan eens een kijkje bij de geboortekaarten collectie met bijzondere vormen. Deze geboortekaarten kun je naar wens aanpassen in de editor en zelf combineren met allerlei leuke extra producten. Zo heeft het vlieger-geboortekaartje al een klein gaatje waar je zelf een touwtje of een lintje aan kunt vastknopen en dit kun je dan weer combineren met een label of een foto. Of misschien wel een klein kaartje, wat dient als uitnodiging voor een kraamfeest. Laat je inspireren op mijn site en ga zelf aan de slag met het maken van een uniek geboortekaartje voor jullie kindje! 

De leuke producten op de foto's zijn via mijn shop te bestellen. Maar neem ook eens een kijkje bij winkels zoals Action, Hema of Xenos voor leuke kleine producten voor op, bij of om het geboortekaartje.  

 

Sample setjes

Op mijn site heb ik allemaal leuke, kleine producten voor bij de geboortekaartjes. En eerlijk gezegd kan ik zelf ook niet kiezen! Ik vind het allemaal leuk! Wat het misschien ietsje makkelijker maakt, of misschien nog moeilijker... Er zijn samplesetjes te bestellen om deze leuke producten goed te kunnen bekijken.

 

GEBOORTEKAARTEN HEIDYSIGN    |    MOOIE PRODUCTEN VOOR JOUW KAART    |    LABELS, TOUW EN LINT