Heidysign > Corona update

Corona update

Lieve mensen, hierbij geven we jullie graag een update over onze shop in deze lastige periode.

 

Graag willen we jullie laten weten dat onze drukkerij gewoon open is en we graag jullie bestellingen blijven drukken. Ook bij de drukkerij volgen we de strikte maatregelen (opgesteld door het RIVM) die zorgen voor een veilige en hygiënische werkomgeving. Zo desinfecteren we de meest kwetsbare plekken tweemaal per dag, is er geen fysieke overdracht tussen de twee ploegendiensten, houden medewerkers 1,5 meter afstand, zijn de pauzes opgedeeld, en is er geen fysiek contact meer tussen leveranciers en medewerkers, o.a. doordat we pakbonnen niet meer tekenen.

 

De kans dat het virus op poststukken zit is in Nederland heel klein, maar niet helemaal uitgesloten. Daarnaast is de kans dat het virus dan nog besmettelijk is ook heel klein, aldus het RIVM. Wil je, ondanks dat de klans nihiel is, geen enkel risico lopen? Laat postpakketten 24 uur liggen alvorens deze te openen of was je handen na het aanraken.

 

Op zondag wordt er tijdelijk niet gedrukt in onze drukkerij. Hierdoor worden bestellingen vanaf vrijdagavond 18.00 uur gedrukt en verzonden op maandagochtend.

 

Wij kunnen je bestelling zoals je van ons gewend bent, op tijd versturen.

Echter, vanwege het hoge aantal pakketten dat tijdens deze corona-crisis wordt besteld en de maatregelen die genomen moeten worden, staan PostNL en DHL onder erg hoge druk.

DE BEZORGING VAN DE PAKKETJES KAN IETS LANGER DUREN DAN JE GEWEND BENT, maar ze doen er alles aan om de pakketjes zo snel mogelijk bij de klant te krijgen. We hopen op jullie begrip. Via de track en trace-code die je ontvangt (mogelijk met enige vertraging), kun je je bestelling volgen.

Voor meer informatie over de bezorging van PostNL  https://www.postnl.nl/klantenservice/coronavirus

 

VRAGEN

Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je ons altijd mailen: service@heidysign.nl

Telefonisch zijn we op werkdagen bereikbaar van 9:00 uur tot 21:00 uur: 085 - 0438002

Of stel je vraag via het contactformulier.

 

Liefs,

Serviceteam van Heidysign

 

Laatst bijgewerkt op 13 mei 2020 18:00 uur.